Settebello’s – Diplomerad uppfödare av Ragdoll


AKTUELLT HOS OSS
          Stella 6 månader          

Toy 9 månader    

Välkommen till Settebello’s – ett katteri i
hemmiljö på Hisingen i Göteborg.

Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala Ragdolls med ett underbart temperament.

Välkommen att tassa runt på vår sida!

 Tiden rinner verkligen iväg. Toy är redan 9 månader och utvecklas fint. Hon var ju pytteliten när hon föddes och är fortfarande ingen stor tjej men hon är otroligt mysig och har en underbar silkig päls. Vår nya tjej Suncat's I'll Be There For You aka Stella aka Pricken har nu bott in sig hos oss. Hon är snart 6 månader och växer så det knakar. Hon har charmat både två-och fyrbenta och är en otroligt härlig britt.

Toy och Stella är nu bästa kompisar, leker och myser ihop och även vår långhåriga britt Cléo är med i myset :-)

Våren har kommit, körsbärsträdet och plommonträdet blommar utanför köksfönstret. Nu väntar vi bara på lite värme för det är otroligt kallt för att vara maj. Vi matar fortfarande fåglarna utanför fönstret och det är enormt mycket fåglar där. Även en liten ekorre kommer då och då och mumsar nötter, så himla söt.

Vi längtar efter ett "normalt" liv igen så vi kan träffa vänner och komma ut på utställningar igen. Förhoppningsvis kommer vaccineringen igång så allt kan bli som vanligt igen.... Tills dess önskar vi er alla en härlig vår, sköt om er och era fyrbenta.
Vi har 2 födelsedagar att fira såhär i början av maj  Jordgubben blev 3 den 8:e maj och Cléo blir 4 den 10:e maj så stort grattis till dem och sina syskon

Vi får många förfrågningar om ragdollkattungar. Vi har i nuläget inga planer för det, är det något planerat kommer det ut info här på hemsidan.

Vid intresse av en liten dunboll från Settebello´s kontakta oss gärna per mail. info@settebellos.se