Settebello’s – Diplomerad uppfödare av Ragdoll


AKTUELLT HOS OSS Money tog sin Supreme Premier titel på Spinneriet

 
 

Välkommen till Settebello’s – ett katteri i
hemmiljö på Hisingen i Göteborg.

Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala Ragdolls med ett underbart temperament.

Välkommen att tassa runt på vår sida!

** Senaste nytt *


Vi har fått en ny dubbel Supreme i katteriet Vi var på Spinneriets utställning i helgen och vår Money tog sina sista två cert i klass 4 och blev på söndagen SUPREME PREMIER och kan nu titulera sig Supreme Champion och Supreme Premier – härlig känsla!! Han var upp till nominering båda dagarna men vi gick mot den otroligt vackra svarta persern så det blev tufft……
Tack till Spinneriet där Money presenterades i panel och fick en present som minne av dagen
Money älskar ju utställningar så han kommer att fortsätta få åka med då och då och from nästa vår kan han ställas i senior-klassen.
Jordgubben, som för tillfället är i en usel pälskondition, fick sitt första CAC på söndagen  Nu hoppas vi att pälsen kommer igen snart så han får följa med på utställningar i höst. Han fick i alla fall otroligt bra bedömningar och är en sån gò kille så jag är så tacksam över att jag beslöt mig för att han fick stanna kvar hos oss.

Peanut har varit på date. Jag är fortfarande inte 100% säker men jag hoppas förstås att det döljer sig små bebbar i magen, återkommer om det så snart jag vet mer…..Är du intresserad av  en Settebello's kattunge i framtiden kontakta oss lättast per mail,  info@settebellos.se