Settebello’s – Diplomerad uppfödare av RagdollAKTUELLT HOS OSS S'Settebello's Knud, Svea & Axel i sina nya hem

 
 
 

Välkommen till Settebello’s – ett katteri i
hemmiljö på Hisingen i Göteborg.

Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala Ragdolls med ett underbart temperament.

Välkommen att tassa runt på vår sida!

** Senaste nytt **

Tiden rusar iväg och det har gått ett bra tag sedan sidan uppdaterades. Mycket pga att jag är sjukskriven för en ond axel/skuldra och inte har kunnat sitta vid datorn men nu hoppas jag att det så småningom ska bli bättre.

De små dunbollarna Knud, Svea och Axel har flyttat till sina nya hem. Vi har fått många mail och bilder från de nya ägarna och det värmer i hjärtat att se att de har fått det så bra, ännu en gång har vi lyckats att få helt underbara familjer till våra pälsklingar. Vi önskar dem lycka till och hoppas att vi ses framåt sommaren

På utställningsfronten är det lugnt ett bra tag framöver, känns ganska skönt nu när jag inte fixar ett showbad med min onda axel även om jag är väldigt sugen, det är ju så himla kul!! Vi väntar fram till maj då det är dags igen för Jordgubben i öppen klass och för Money att försöka få sina sista cert till SP.

 Många frågar oss om nya planerade kullar och ja, vi hoppas förstås på en kull i vår/sommar men som vanligt är det katterna som bestämmer när/om så inga spikade planer i nuläget. Är det något på gång kommer givetvis info ut här på hemsidan så välkommen åter

 Vi önskar er alla en fortsatt bra vinter/vår, sköt om er och era fyrbenta vänner

Är du intresserad av  en Settebello's kattunge i framtiden kontakta oss lättast per mail,  info@settebellos.se