OM OSS
 
Vi heter Margareta Svennestam-Nanni och Marco Nanni och bor i ett litet hus i Hisings Backa, Göteborg, tillsammans med nio underbara katter. Till vardags arbetar jag, Margareta, som administrativ assistent och Marco som instruktör. Fritiden ägnas till stor del åt våra katter.
 
Katter har funnits med i hela våra liv på olika sätt, min mamma var allergisk och jag var lycklig när jag kunde köpa min första katt när jag flyttade hemifrån. Marco hade många huskatter under sin uppväxt i Rom, Italien, och när han flyttade till Sverige med mig hade jag min underbara huskatt Cléo hos mig. När hon gick bort 17 år gammal var jag först lite tveksam till att köpa en ny katt. Tveksamheten satt dock inte i många månader, hösten 2002 flyttade huskattsystrarna Simba och Samba hem till oss och resten är historia.....
 
Vår första raskatt, britten Niamh, kom till oss 2004 och på en utställning kom jag i kontakt med en helt underbar kattras – ragdoll. Jag blev helt förälskad och 2005 kom vår första ragdoll Tor hem till oss och sen blev det fler.....Det är väl det som är det “farliga” med ragdolls, har man väl fått en så vill man ha fler för de är ju så underbara.
 
Vi fick vårt stamnamn S*Settebello’s godkänt 2008-12-10. Namnet valde vi dels pga att vi då hade sju vackra katter (sette=sju på italienska och bello=vacker på italienska) och dels pga kortspelet “Settebello” där just “Settebello” är det bästa kortet du kan få i spelet. Katter är ju det bästa som finns så valet av stamnamn var lätt.

Jag blev Diplomerad Uppfödare i SVERAK 2010-11-25 och vi fick vår första kull 2010-07-21. Två helt underbara kullar har det blivit hittills och fler lär det bli....
 
Vi är medlemmar i kattklubben Ädelkatten, som är en SVERAK-ansluten klubb och i rasringarna Ragdollklubben, Scandinavian Ragdoll Club och Brittringen.